Kleurewiezen en rechtendoortocht -9 [31-03-2019 en 07-04-2019] 1


Knutselen kunnen de -9'ers als de beste en de rechtendoortocht was enorm avontuurlijk met onze tractorkar, weliswaar met enkele gemaakte bochtjes om alles veilig te houden. Geniet van de foto's!

Slået op af KLJ AdegemOnsdag den 10. april 2019
Als je alle foto’s wil bekijken, klik je op de Facebook logo aan de rechterkant bovenaan. Dit lukt ook ZONDER Facebook-account! 
Zie je de foto’s niet? Het kan zijn dat je antivirus dit niet doorlaat: zet even je antivirus op “pauzeren” of “uit”. Na het herladen van de pagina en het zien van de foto’s, zet je je antivirus natuurlijk weer op aan!

Over KLJ Adegem

De Leiding van KLJ Adegem draagt zijn steentje bij in de sociale media en probeert iedereen up-to-date te houden via de verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram & onze eigen website! Website gestart door Kyra Swankaert, voormalige hoofdleidster van KLJ Adegem. Hedendaagse hoofdverantwoordelijke: Dennis Duyck Hulpverantwoordelijke: Oona Van Basselaere


Een gedachte over “Kleurewiezen en rechtendoortocht -9 [31-03-2019 en 07-04-2019]

  • KLJ Adegem Post auteur

    Vragen over onze KLJ? Stuur ons een e-mail via kljadegem@hotmail.com
    Iets onduidelijk op onze website of vragen over de website? Stuur een e-mail naar dennis.duyck@gmail.com

    Hier kunnen geen reacties geplaatst worden vanwege 1 communicatiemiddel, namelijk ons KLJ e-mailadres. Zo kunnen we het best een vlotte communicatie garanderen!

Commentaren gesloten.