Gala-Avond -16 [12-04-2019] 1


Een filmpke kijken met gratis popcorn, dan kon de avond al niet meer stuk! Met bijna 70 aanwezigen was de gala-avond weer een geslaagde editie. Bekijk hier de foto's van de photowall 🙂

Slået op af KLJ AdegemFredag den 19. april 2019
Als je alle foto’s wil bekijken, klik je op de Facebook logo aan de rechterkant bovenaan. Dit lukt ook ZONDER Facebook-account! 
Zie je de foto’s niet? Het kan zijn dat je antivirus dit niet doorlaat: zet even je antivirus op “pauzeren” of “uit”. Na het herladen van de pagina en het zien van de foto’s, zet je je antivirus natuurlijk weer op aan!

Krantenartikel: KLJ ADEGEM ROLDE DE RODE LOPER UIT

Zeven jaar geleden organiseerde KLJ Adegem zijn eerste Gala-avond.

Voor de zevende maal organiseerde KLJ Adegem op vrijdag 12 april zijn Gala-avond voor de leden en hun vriendjes. KLJ is nog de enige jeugdbeweging die Adegem rijk is. De beweging werd 9 jaar geleden opgericht en telt nu 150 leden. Om de 14 dagen komen de leden tot 16 jaar samen en om de 3 weken is er een bijeenkomst voor de 16-plussers. De 16-koppige leiding heeft daarnaast ook nog haar eigen bijeenkomsten. In de Zandakkers hebben zij een ideale locatie om het hun leden naar hun zin te maken.

RODE LOPER


Zoals het bij een echte Gala-avond hoort werd op vrijdagavond de rode loper uitgerold voor de gasten. In het gemeentelijk lokaal op de Zandakkers waren drie lokalen omgetoverd tot filmzalen.

De leiding zorgde niet alleen voor de films maar ook voor de drankjes en de popcorn. Ieder lid had voor de Gala-avond een paar uitnodigingen gekregen die hij of zij aan hun vriendjes mochten geven. Toen zij vrijdagvond rond 19 uur op de Zandakkers aankwamen werden zij daar ontvangen met een glaasje alcoholvrijvrije bubbels. Rond 20 uur begonnen de films. Voor de leden en hun vriendjes tot 9 jaar was er een enkele film voorzien. Voor de andere leeftijdsgroep waren er twee films waaruit ze konden kiezen.

NIEUWE LEDEN
Voor KLJ is de jaarlijkse Gala-avond ook een initiatief om jongeren in contact te brengen met hun organisatie. Het verleden heeft aangetoond dat die Gala-avonden ieder jaar nieuwe leden aanbrengen.

Ook dit jaar was de leiding uiterst tevreden over de opkomst voor de Gala-avond. Zij zien hun ledencurve nog altijd in stijgende lijn gaan.

Bron: https://www.adegem.net/nieuws/803.htm


Over KLJ Adegem

De Leiding van KLJ Adegem draagt zijn steentje bij in de sociale media en probeert iedereen up-to-date te houden via de verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram & onze eigen website! Website gestart door Kyra Swankaert, voormalige hoofdleidster van KLJ Adegem. Hedendaagse hoofdverantwoordelijke: Dennis Duyck Hulpverantwoordelijke: Oona Van Basselaere


Een gedachte over “Gala-Avond -16 [12-04-2019]

  • KLJ Adegem Post auteur

    Vragen over onze KLJ? Stuur ons een e-mail via kljadegem@hotmail.com
    Iets onduidelijk op onze website of vragen over de website? Stuur een e-mail naar dennis.duyck@gmail.com

    Hier kunnen geen reacties geplaatst worden vanwege 1 communicatiemiddel, namelijk ons KLJ e-mailadres. Zo kunnen we het best een vlotte communicatie garanderen!

Commentaren gesloten.