Ouderavond 2019


KLJ Adegem nodigt alle leden en hun ouders, oma’s, opa’s, broers, zussen, vrienden, vriendinnen, sympathisanten en andere KLJ’ers uit voor haar jaarlijkse ouderavond in CC Den Hoogen Pad, Adegem. Iedereen is welkom vanaf 18u30 op zaterdag 30 november 2019!

Wij voorzien voor jullie een aperitiefje, een hapje, een drankje en een uitgebreid dessertbuffet. Na het dessert brengen de leden enkele leuke acts. Elke leeftijdsgroep komt op het podium om alle aanwezigen te entertainen en ook de leiding zal niet onder doen.

— MENU —
Aperitief
Beenhesp OF vol-au-vent
Frietjes + groentjes à volonté
Dessertbuffet

VOLWASSENEN – €15
KINDEREN ≤ 12 jaar – € 12
KINDEREN 3 t.e.m. 6 jaar – € 6

Per inschrijving voor onze ouderavond doneren wij 1 euro aan het goede doel van de warmste week.

OPGELET: vol = vol! Inschrijven kan tot en met 24 november door het Google Formulier in te vullen via de link hieronder.
Betalen kan enkel via overschrijving op het nummer BE71 7370 2864 6769.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdA0-sYqphkP_bnBpSkkF_FbUzWepQgAo9vT5wYOLEatlQt7g/viewform?usp=sf_link

Oefeningen show ouderavond

Om er een spetterende show van te maken, zullen we ook een paar keer moeten repeteren. Vandaar dat de -16 (-9, -12 en +12) oefent op 17, 24, 27 en 30 november voor hun act. De +16 oefent op 17, 24 en 30 november.
Alle oefendata vind je ook nog eens terug op onze kalender.

Kan je er op een van de oefeningen of generale repetitie niet bij zijn? Laat het dan zeker weten aan je leeftijdsverantwoordelijke.

Ook als je liever niet meedoet aan de show, ben je zeker welkom op onze ouderavond!


Over KLJ Adegem

De Leiding van KLJ Adegem draagt zijn steentje bij in de sociale media en probeert iedereen up-to-date te houden via de verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram & onze eigen website! Website gestart door Kyra Swankaert, voormalige hoofdleidster van KLJ Adegem. Hedendaagse website verantwoordelijke: Dennis Duyck

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *