Carnaval 23/02/2020 – Inschrijven tot 9/02/2020! 1


Op zondag 23 februari 2020 is het carnaval in Maldegem en de KLJ zal dit jaar voor de tweede keer deelnemen. De leiding is al een tijdje bezig met het bouwen van de wagen en ook de kostuums zijn volop in de maak. Het thema is voorlopig nog een verrassing, maar dit zullen jullie binnenkort te weten komen.  

Om te weten hoeveel kostuums we nodig hebben, werken we net zoals vorig jaar met inschrijvingen. Inschrijven kan vanaf vandaag tot en met zondag 9 februari.                                                                        

Link: afgesloten vanwege deadline!

Het is echter belangrijk dat er zoveel mogelijk leden meestappen in de stoet, dit omdat de jury nogal gevoelig is voor grote aantallen. Hoe mee zielen hoe meer vreugd!                                                               
Opgelet: we hebben ervoor gekozen de -9 enkel mee te nemen in de namiddag, jullie mogen dus enkel de optie van middagstoet aanduiden in het google formulier. De -9 die het vorig jaar lastig hadden krijgen dit jaar de kans om op de wagen te zitten. 

De exacte tijdstippen zullen nog worden meegedeeld. Voor deze activiteit vragen we een kleine bijdrage voor de kostuums, spijs en drank. Dit bedraagt 7,5 euro voor de kinderen die enkel aan de middagstoet deelnemen en 12 euro voor de kinderen die beide stoeten meedoen. 

Voor meer vragen kan je steeds terecht bij de hoofdverantwoordelijken: 

Britt Verborgt (0487 38 79 11) / Lucas Van Beveren (0491 13 06 13) 

Hieronder enkele foto’s van vorig jaar!


Over KLJ Adegem

De Leiding van KLJ Adegem draagt zijn steentje bij in de sociale media en probeert iedereen up-to-date te houden via de verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram & onze eigen website! Website gestart door Kyra Swankaert, voormalige hoofdleidster van KLJ Adegem. Hedendaagse website verantwoordelijke: Dennis Duyck


Een gedachte over “Carnaval 23/02/2020 – Inschrijven tot 9/02/2020!

  • KLJ Adegem Post auteur

    Vragen over onze KLJ? Stuur ons een e-mail via kljadegem@hotmail.com
    Iets onduidelijk op onze website of vragen over de website? Stuur een e-mail naar dennis.duyck@gmail.com

    Hier kunnen geen reacties geplaatst worden vanwege 1 communicatiemiddel, namelijk ons KLJ e-mailadres. Zo kunnen we het best een vlotte communicatie garanderen!

Commentaren gesloten.