Corona en KLJ 2


Via de onderstaande link vind je alle up-to-date info i.v.m. Corona.

https://www.klj.be/nieuws/corona-en-klj-wat-met-evenementen-en-activiteiten?fbclid=IwAR3TVHj0cpgDRUCAwmonQUhxl2yoBr62NzMB_GAzXyfqDv0gDAkA7pdLkY4

Om het coronavirus in te dijken, neemt de overheid heel wat maatregelen, zo ook in de jeugdsector. Op nadrukkelijke vraag van de minister van Jeugd en de jeugdbewegingskoepels, zijn wij genoodzaakt om al onze activiteiten en evenementen te annuleren tot de regering de maatregelen versoepelt, en dat is pas ten vroegste eind mei. 

Bedankt voor jullie begrip!


Over KLJ Adegem

De Leiding van KLJ Adegem draagt zijn steentje bij in de sociale media en probeert iedereen up-to-date te houden via de verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram & onze eigen website! Website gestart door Kyra Swankaert, voormalige hoofdleidster van KLJ Adegem. Hedendaagse website verantwoordelijke: Dennis Duyck


2 Gedachten over “Corona en KLJ

 • KLJ Adegem Post auteur

  Liefste leden en ouders

  De Vlaamse Regering heeft beslist om het verbod op jeugdwerkactiviteiten te verlengen tot en met zondag 19 april. Met spijt in ons hart zullen we dus ook de volgende activiteiten in de paasvakantie moeten annuleren:

  Voor -16 (-9, -12 & +12)
  – maandag 6 april: gala-avond
  – zondag 12 april: paaseierenraap

  Voor +16
  – vrijdag 3 april: dropping
  – maandag 13 april: minivoetbaltornooi

  De maatregelen zijn streng en de komende weken zonder KLJ zullen lastig zijn, maar laten we hopen dat de quarantaine effect heeft zodat we er na deze periode weer volop kunnen invliegen!

  Zorg goed voor jullie zelf en hopelijk tot snel!! šŸ’›

  Liefs
  De leiding

 • KLJ Adegem Post auteur

  Vragen over onze KLJ? Stuur ons een e-mail via kljadegem@hotmail.com
  Iets onduidelijk op onze website of vragen over de website? Stuur een e-mail naar dennis.duyck@gmail.com

  Hier kunnen geen reacties geplaatst worden vanwege 1 communicatiemiddel, namelijk ons KLJ e-mailadres. Zo kunnen we het best een vlotte communicatie garanderen!

Commentaren gesloten.