De leeftijdsgroepen


In onze KLJ ben je welkom vanaf het 1ste leerjaar. We werken met vijf leeftijdsgroepen: -9, -12, +12, +16 en +20. Per leeftijdsgroep zijn twee verantwoordelijken die altijd bij jouw leeftijdsgroep zullen staan, de andere leiding wisselt af en toe eens van groep. Hieronder vind je de verschillende groepen en hun verantwoordelijken.

-9

Dit zijn onze jongste leden vanaf het 1ste tot het 3de leerjaar. Thijmen en Oona zullen jullie op elke activiteit zien. En verder verzinnen ook Dennis, Emiel, Amber & Sarah graag leuke, creatieve en gezellige activiteiten voor deze groep.

Leidingsploeg -9

 

-12

Deze groep is voor kinderen van het 4de tot het 6de leerjaar. Ook kinderen die al in het 1ste middelbaar zitten kunnen eventueel nog een jaartje in deze groep blijven. De vaste waarden hier zijn Julie en Britt. Daarnaast zullen ook Robin, Mathias, Anna, Lucas & Stef vaak te zien zijn in jullie groep.

 

Leidingsploeg -12

+12

De oudste leeftijdsgroep die op de KLJ te vinden is op zondagmiddag. Maya en Tessa houden een oogje in het zeil dat jullie alleen maar de allerleukste activiteiten voorgeschoteld krijgen. Ze krijgen hierbij hulp van Eline en Arne. In deze groep zitten leden vanaf het 1ste middelbaar tot het 3de middelbaar. Ook leden van het 4de middelbaar kunnen er nog voor kiezen om een jaartje langer in deze leeftijdsgroep te blijven.

Leidingsploeg +12

 

+16

Wat de KLJ onderscheidt van de andere jeugdbewegingen is dat ook +16 leden nog kunnen blijven gewoon als lid. Het enige verschil is dat de activiteiten plaatsvinden op vrijdagavond in plaats van de zondagmiddag. We gaan ook al vaker eens op uitstap met deze groep. Jullie hebben Linde en Renaat als verantwoordelijken bij het voorbereiden van de activiteiten.

Leidingsploeg +16

+20

Deze groep zijn voor ouderen die vroeger in de KLJ zaten en graag nog samen gezellig iets organiseren. Deze groep heeft slechts 1 verantwoordelijke nodig nl. Renaat omdat deze groep zelf veel verantwoordelijkheid op zich neemt.