De leeftijdsgroepen

In onze KLJ ben je welkom vanaf het 1ste leerjaar. We werken met vier leeftijdsgroepen: -9, -12, +12, +16. Per leeftijdsgroep zijn twee verantwoordelijken die altijd bij jouw leeftijdsgroep zullen staan, de andere leiding wisselt af en toe eens van groep. Hieronder vind je de verschillende groepen en hun verantwoordelijken.

-9 [1ste tot en met 3de leerjaar]

Dit zijn onze jongste leden vanaf het 1ste tot het 3de leerjaar. Amber en Sarah zullen jullie op elke activiteit zien. En verder verzinnen ook Stef, Janne en Lindsay graag leuke, creatieve en gezellige activiteiten voor deze groep.

Min 9 Leiding
Min 9 Leiding

-12 [4de tot en met 6de leerjaar]

Deze groep is voor kinderen van het 4de tot het 6de leerjaar. Ook kinderen die al in het 1ste middelbaar zitten kunnen eventueel nog een jaartje in deze groep blijven. De vaste waarden hier zijn Julie en Lucas. Daarnaast zullen ook Kato, Mathias, Robin en Emiel vaak te zien zijn in jullie groep.

Min 12 Leidng
Min 12 Leidng

+12 [1ste tot en met 3de middelbaar]

De oudste leeftijdsgroep die op de KLJ te vinden is op zondagmiddag. Maya en Anna houden een oogje in het zeil dat jullie alleen maar de allerleukste activiteiten voorgeschoteld krijgen. Ze krijgen hierbij hulp van Eline en Dennis. In deze groep zitten leden vanaf het 1ste middelbaar tot het 3de middelbaar. Ook leden van het 4de middelbaar kunnen er nog voor kiezen om een jaartje langer in deze leeftijdsgroep te blijven.

Plus 12 Leiding
Plus 12 Leiding

+16 [Vanaf 4de middelbaar]

Wat de KLJ onderscheidt van de andere jeugdbewegingen is dat ook +16 leden nog kunnen blijven gewoon als lid. Het enige verschil is dat de activiteiten plaatsvinden op vrijdagavond in plaats van de zondagmiddag. We gaan ook al vaker eens op uitstap met deze groep. Jullie hebben Tessa en Arne als verantwoordelijken bij het voorbereiden van de activiteiten.

Plus 16 Leiding
Plus 16 Leiding