Kalender +12


De activiteiten voor de -16 (-9, -12 en +12) gaan altijd door op zondagnamiddag van 14u-17u. Dit om de 14 dagen.

+12 Kalender KLJ Adegem

Januari – Juni

zo 13 januari 2019 – What happens in Vegas (14-17u)
We toveren ons lokaal om tot een echt casino dat bekendstaat voor de ‘speciale’ gebeurtenissen die er kunnen voorvallen. Wie wint de jackpot? Wie gaat blut terug naar huis? Welke verrassende wending zal er deze namiddag plaatsvinden? Als je het wil weten kom dan zeker langs, want what happens in Vegas, stays in Vegas.

zo 27 januari 2019 – Gewest schaatsen (14-17u)
Op 27 januari zien we onze vrienden van het gewest terug om samen te gaan schaatsen in de Kristallijn in Gent. Meer info omtrent inschrijven, de prijs, het uur van vertrek en aankomst op het lokaal volgt nog.

zo 10 februari 2019 – Gank, snee en door (14-17u) en Nieuwjaarsreceptie (17u-…)
Het concept van een rechtendoortocht is simpel: we gaan dwars door Adegem en niks houdt ons hierin tegen! Struiken, hekkens, grachten… We gaan er gewoon dwars door/over/onder. Een kleine tip: doe kleren aan die tegen een stootje kunnen en vergeet geen stevige schoenen/laarzen.

Aansluitend op de activiteit is er ook onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Bij deze nodigen we jullie en jullie familieleden uit om samen met ons te klinken op het nieuwe jaar. De kinderen kunnen na de activiteit gewoon blijven en we verwachten de ouders vanaf 17 uur op het lokaal voor een hapje en een drankje.

VEEL LIEFS VAN JULLIE LEIDING

Maya, Arne, Eline & Tessa