Ouderavond 2018


Uitnodiging Ouderavond 2018

Jaarlijks brengen we met de leden enkele acts voor de ouders en sympathisanten. Hierbij kunnen jullie genieten van een hapje eten en een drankje.

We kunnen alvast vertellen dat de volgende ouderavond zal doorgaan op zaterdag 17 november 2018 vanaf 18u30.

Na twee geslaagde middagedities opteren we dit jaar terug voor een spetterende avondeditie!

Trommel al jullie mama’s, papa’s, oma’s, pépé’s, bro’s, sisters, vrienden en vriendinnen op en nodig ze uit voor onze ouderavond op 17 november in CC Den Hoogen Pad.

Wij voorzien voor jullie een aperitiefje, een hapje, een drankje en een uitgebreid dessertbuffet. Na het dessert brengen de leden enkele leuke acts. Elke leeftijdsgroep komt op het podium om alle aanwezigen te entertainen en ook de leiding zal niet onder doen.

— MENU —

aperitief
stoverij OF vol-au-vent OF beenhesp
frietjes + groentjes à volonté
dessertbuffet

VOLWASSENEN – €16
KINDEREN ≤ 12 jaar – €13
KINDEREN ≤ 6 jaar – €8

Per inschrijving voor onze ouderavond geven wij dit jaar €2 aan het goede doel! Tijdens de warmste week van Music For Life gaan we met z’n allen onze centjes gaan doneren in Wachtebeke.

OPGELET: vol = vol!

Inschrijven kan tot en met 12 november door een bericht te sturen naar Julie Van de Velde (0494 75 24 90) met vermelding van het aantal volwassenen // kinderen ≤ 12 jaar // kinderen ≤ 6 jaar en de keuze tussen stoverij, vol-au-vent of beenhesp.
Betalen gebeurt via overschrijving op het nummer BE71 7370 2864 6769.

Tot dan! 🙂

 

Oefeningen show ouderavond!

We oefenen voor de acts op welbepaalde data, hoe dus zeker de kalender in gaten! Als jullie willen meedoen aan de show is het belangrijk dat jullie aanwezig zijn op het moment dat je leeftijdsgroep oefent en op de generale repetitie.

Kan je niet naar een oefening komen of niet naar de generale repetitie? Laat het dan zeker weten aan je groepsverantwoordelijke.

Als je niet kan of wil meedoen aan de show ben je zeker welkom op de ouderavond!