Leeftijdsgroepen

In onze KLJ ben je welkom vanaf het 1ste leerjaar. We werken met vier leeftijdsgroepen: -9, -12, +12 & +16. Per leeftijdsgroep zijn er twee verantwoordelijken die altijd aan jou leiding zullen geven, de andere leiding wisselt af en toe eens van groep. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende groepen en hun verantwoordelijken.

-9 (1e tot en met 3e leerjaar)

Wie in het 1e, 2e of 3e leerjaar zit, komt in deze groep terecht. Leeftijdsgroepverantwoordelijken Amber en Sarah zullen altijd aan jullie groep leiding geven. Verder verzinnen ook Stef, Janne en Lindsay graag leuke activiteiten voor jullie.


-12 (4e tot en met 6e leerjaar)

Deze groep is voor kinderen van het 4e tot en met het 6e leerjaar. Ook kinderen die al in het 1e middelbaar zitten, kunnen er voor kiezen om eventueel nog een jaartje in deze groep te blijven. De vaste waarden hier zijn Julie en Lucas. Daarnaast zullen ook Kato, Mathias, Robin en Emiel vaak te zien zijn op -12 activiteiten.


DSC_0166-e1570483899872-scaled.jpg

+12 (1e tot en met 3e middelbaar)

Dit is de oudste leeftijdsgroep die op de KLJ te vinden is op zondagmiddag. In deze groep zitten leden vanaf het 1e middelbaar tot en met het 3e middelbaar. Ook leden van het 4e middelbaar kunnen er nog voor kiezen om een jaartje langer in deze leeftijdsgroep te blijven. Maya en Anna zijn altijd van de partij en ook Eline en Dennis zullen jullie vaak gezelschap komen houden. 


+16 (vanaf 4e middelbaar)

Wat de KLJ onderscheidt van veel andere jeugdbewegingen is dat ook +16’ers nog kunnen blijven komen als lid. Het enige verschil met de andere leeftijdsgroepen, is dat de activiteiten doorgaan op vrijdagavond in plaats van op zondagmiddag. Hier staan Tessa en Arne steeds paraat voor jullie. 


DSC_0179-e1570633368277-scaled.jpg