Evenementen

Ouderavond

In november nodigen we alle leden en hun ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden, vriendinnen, sympathisanten en andere KLJ’ers uit voor onze jaarlijkse ouderavond in CC Den Hoogen Pad in Adegem. Terwijl iedereen geniet van een heerlijke maaltijd zorgen de leden voor het entertainment met een fantastische show.

Nieuwjaarsreceptie

Onder het motto u2018het is nooit te laat om Nieuwjaar te vierenu2019 organiseren we eind januari – begin februari onze nieuwjaarsreceptie waar alle leden en hun ouders welkom zijn om samen met ons te klinken op het nieuwe jaar! 

Carnaval

Sinds 2019 kan je onze KLJ ook jaarlijks spotten tijdens de carnavalsstoet in Maldegem. Een zotte praalwagen, coole outfits, leuke dansjes en een gekke afterparty, meer hebben we niet nodig om van deze dag telkens een onvergetelijke herinnering te maken!

Paaseierenraap

Op Pasen komt de paashaas bij ons in het bos zijn eieren verstoppen. Terwijl de kinderen op zoek gaan naar de eitjes, nodigen we de ouders graag uit om op het gemak een hapje en een drankje te nuttigen op ons lokaal.

Illuminate

Mei = Illuminate. Onze jaarlijkse fuif op de eerste zaterdag van mei wordt elk editie groter, zotter en onvergetelijker. Voor een avond vol bier en plezier is de Vulderstraat the place to be!